Om evenIoT

Få rådgivning i hele processen af IoT-specialister

Hos evenIoT er vi specialister i IoT og leverer komplette og fleksible IoT-løsninger til mange formål, bl.a. til entreprenører, byggebranchen, ejendomsadministratorer og boligforeninger.
IoT-teknologien gør, at du kan optimere din forretning, effektivisere arbejdsprocesser og spare ressourcer. Med os som samarbejdspartner hjælper vi dig i hele processen fra opstart af IoT-projektet til opsætning af din IoT-løsning og kompetent rådgivning i hele forløbet.


Vi udspringer fra make:net a/s, der udfører el-installationer til industri, erhverv og private. Her har vi mere end 20 års erfaring med at udvikle komplekse, tekniske løsninger. Den viden og erfaring har vi gennem de seneste år brugt til at hjælpe virksomheder med at skræddersy IoT-løsninger.


Vi er et hold af IoT-specialister, der står klar til at hjælpe dig med dit IoT-projekt – uanset om I starter fra bunden eller ej.

Sådan arbejder vi med IoT

Vi leverer skræddersyede og fleksible IoT-løsninger. Når du vælger en komplet IoT-løsning arbejder vi med 5 ydelser, der sikrer, at din løsning lever op til din virksomheds behov og krav.

LÆS MERE OM, HVORDAN VI ARBJEDER MED IoT

Kom i gang med dit IoT-projekt i dag

Vil du optimere din forretning og bruge ressourcerne optimalt? Så er det på tide, du kommer i gang med IoT

Du finder os her