IoT-ydelser

Kom i gang med IoT og digitalisér forretningen  

Har du hørt om IoT, men arbejder ikke selv med det – endnu? Skal din virksomhed digitaliseres, og drømmer du om at anvende data til at arbejde smartere? Så er evenIoT løsningen.
Når du skal i gang med et IoT-projekt, hjælper vi dig i hele processen. Her
arbejder vi med 5 ydelser, hvor vi skræddersyr en komplet IoT-løsning, der matcher din virksomheds behov.

Model: IoT behovsanalyse

Behovsanalyse

IoT: Hvor skal du starte?
IoT er hverken svært eller tidskrævende for jer at komme i gang med, så længe I starter det rigtige sted – og her kommer vi ind i billedet. Sammen med jer, finder vi frem til, hvor I er i dag, og hvad I gerne vil opnå med IoT i jeres virksomhed. Vi identificerer jeres udfordringer og de områder, hvor det giver mest værdi for jer at sætte ind med IoT.

Når vi har fundet ud af, hvor IoT skaber størst værdi for jer, trækker vi i arbejdstøjet og skræddersyr en IoT-løsning, der matcher jeres forretning.

Model: IoT design

Design

IoT løser dine udfordringer
Rigtig mange udfordringer kan løses med det rette IoT-setup. Hvad enten du vil reducere dit energiforbrug, holde styr på dine aktiver, vil minimere risici for vandskade, optimere processer eller dokumentere hændelsesforløb, så er IoT-metoden til at overvåge, styre og agere, så du altid er på forkant. Med det rette IoT-design kan du indsamle værdifulde data og opnå konkurrencemæssige fordele.

En IoT-løsning designet til din virksomhed
En IoT-løsning er ikke bare en IoT-løsning, men et setup, der er designet præcis til din virksomhed. Derfor designer vi en skræddersyet IoT-løsning, så vi sikrer, den matcher jeres behov og løser de udfordringer, I har.

Hvad er en del af IoT-setuppet?
Når vi designer din IoT-løsning, planlægger vi hele IoT-økosystemet til mindste detalje – lige fra sensorer, gateways og netværksforbindelse til hvordan dine data skal behandles og visualiseres i vores IoT Service Platform, evenIoT Basic.

Fleksibelt IoT-setup
Hvis du har eksisterende IoT-enheder eller allerede arbejder med specifikke teknologier eller netværk, sørger vi for at designe en IoT-løsning, der er koblet sammen med dit nuværende setup. Det betyder, du aldrig er låst i ét IoT-setup, men kan justere og skalere din IoT-løsning, som det passer dig.

Model: IoT konfiguration

Konfiguration

Tilpasning af dine IoT-enheder
Inden din IoT-løsning installeres, skal enheder, gateway og transmission gøres klar til brug. Det gør vi ved at programmere de enkelte enheder, så vi sikrer, de sender de data, du har brug for og på de rigtige tidspunkter.
Så snart alle enheder er konfigureret, er de klar til at blive sat op hos dig.

Model: Installation af IoT løsning

Installation

Opsætning af din IoT-løsning
Når din IoT-løsning er designet og konfigureret til din virksomhed, er den klar til at blive installeret hos jer. Vi har styr på præcis, hvor dine IoT-enheder skal placeres og sørger for den fulde opsætning af alle IoT-enheder hos jer. Når enhederne er opsat og tilkoblet netværket, begynder data at rulle ind, og du kan starte med at agere ud fra dem.
Inden vi slipper dig løs, får du en grundig introduktion til løsningen og IoT-platformen, hvor du får overblik over dine IoT-data.

Model: Serviceaftale

Serviceaftale

Undgå bekymringer med en serviceaftale
Vil du sikre, at dit IoT-setup altid kører fejlfrit og opsamler dine nødvendige data? Så lad os stå for vedligehold, driftsovervågning og optimering af din IoT-løsning. Når du har en serviceaftale på dit IoT-setup hos os, har vi styr på oppetiden og sørger fx for at skifte batterierne i dine IoT-enheder og tjekker, at alle enheder fungerer, som de skal.

En serviceaftale kan tilpasses dine konkrete behov og kan udover et servicetjek af vores IoT-tekniker også indeholde fx brugersupport, rådgivning og oplæring af dine medarbejdere i brugen af systemet.

Kom i gang med dit IoT-projekt i dag

Få en komplet IoT-løsning.
evenIoT hjælper dig godt i gang med IoT i din virksomhed og sammensætter en komplet løsning, der matcher dine behov og udfordringer.

Du finder os her