evenIoT Basic-platformen

Få dine data samlet i en overskuelig IoT-platform

Dine IoT-data opnår først reel værdi, når du bliver i stand til nemt og hurtigt at handle ud fra dem.
Derfor samler vi alle dine data i et skræddersyet dashboard på vores serviceplatform, evenIoT Basic, som du kan tilgå fra mobil, tablet eller pc.

Visningen i din virksomheds dashboard afhænger af de behov og IoT-enheder, I har, men du kan fx få vist temperaturudsving eller luftfugtighed i forskellige rum. Vi opsætter dit dashboard med de diagrammer, du foretrækker at få vist data i.

Få IoT-data i realtid

Når du arbejder med IoT, opsamler dine IoT-enheder værdifulde data, som giver dig indsigt, du kan agere ud fra.

Vores IoT-serviceplatform forbinder dine IoT-enheder og samler og visualiserer alle dine data i dashboards, der nemt og hurtigt giver dig et overblik.

Data i dine dashboards vises live, og du kan modtage rapporter og alarmnotifikationer via sms og e-mail, så du kan reagere i rette tid, hvis noget afviger fra normalen.

Online dashboards på farten

IoT-serviceplatformen, evenIoT Basic, er en SaaS-løsning (Software as a Service). Det betyder, at du slipper for at installere serviceplatformen lokalt på en pc, og at du i stedet kan tilgå løsningen online alle steder, du har internetadgang.

De data, du opsamler i evenIoT Basic, er ikke låst til serviceplatformen – du ejer selv dine data. Via åbne API’er kan du nemt integrere og udveksle data med andre systemer og analyseværktøjer som fx Microsoft Power BI.


Sådan kommer du i gang med evenIoT Basic

Når du vælger en IoT-løsning fra evenIoT, er vores IoT-serviceplatform en del af setuppet. Sammen med dig finder vi ud af, hvilke dashboards I har behov for, og hvordan du gerne vil have dine data visualiseret. Når dine IoT-enheder er sat op og tilkoblet netværket, sørger vi for at give dig og relevante medarbejdere en grundig introduktion til IoT-platformen.

Kontakt os og hør mere