IoT Netværk

Sikkert IoT-netværk 

Din IoT-løsning skal understøttes af en sikker forbindelse og et sikkert netværk, der gør det muligt at levere og omdanne data fra dine IoT-sensorer til reel værdi.

Netværket får IoT-enhederne til at fungere

IoT-enheder som sensorer og I/O-moduler indgår som en del af hele IoT-økosystemet, hvor de kommunikerer trådløst på IoT-netværket.

IoT-netværket er den forbindelse, der leverer data fra dine IoT-enheder og videre til den platform, hvor du aflæser og styrer dine data fx evenIoT Basic-platformen. Der findes forskellige IoT-netværk alt efter behov, herunder de såkaldte LPWAN (Low Power Wide Area Network) der bruges til at kommunikere korte beskeder over lange afstande, såsom LoRaWAN, Sigfox, NB-IoT (NarrowBand IoT), LTE-M (Long-Term Evolution Cat1-M1), 2G, eller høj hastigheds netværk som 4G, 5G.

Hos evenIoT kan vi levere og håndtere alle netværkstyper i din IoT-løsning. Vi samarbejder med de nationale udbydere af IoT-netværk fx Cibicom A/S, IoT Denmark A/S (Sigfox) og Telenor A/S, og vi kan også hjælpe dig med at installere dit eget private IoT-netværk.

Sikkerhed i IoT-infrastrukturen

Hos evenIoT tilbyder vi kun sikre IoT-løsninger, så du ikke skal bekymre dig om, om dit IoT-setup bliver hacket. Derfor sørger vi for en sikker klargøring af dine IoT-enheder, inden de installeres hos dig, vi arbejder med sikre netværk og krypterer alle data fra dine IoT-enheder til evenIoT Basic-platformen.

Med en serviceaftale fra evenIoT sørger vi også for hele tiden at overvåge alle elementer i din IoT-løsning og agere i tide hvis der opstår en uforudset hændelse.

Læs mere om vores serviceaftale her

Få en IoT-løsning med det netværk, der passer til dig

Hos evenIoT skræddersyr vi sikre IoT-løsninger og hjælper dig med at finde præcis de IoT-enheder og IoT-netværk, du har brug for – vi sørger for at opbygge et IoT-setup, der matcher din virksomheds behov og krav. Få en IoT-løsning, der passer til din virksomhed.

Kontakt os