IoT-nyt

evenIoT udnytter styrken ved det landsdækkende Sigfox IoT netværk

evenIoT A/S og IoT Denmark A/S har indgået partneraftale om salg af Sigfox IoT løsninger. I samarbejdet udnyttes evenIoT’s tekniske kompetence vedrørende udvikling af komplekse løsninger i kombination med IoT Denmarks netværk og viden om intelligente IoT enheder. IoT løsningen leveres med en færdig IoT platform med applikation til at analysere og præsentere data. Så vores kunder kan træffe operationelle beslutninger og handle på baggrund af viden fra data.

Citat fra Martin Nielsen Nørskov, Direktør i evenIoT A/S:

– Vi er glade for det formaliserede samarbejde med IoT Denmark, da det betyder vi kan levere et endnu stærkere produkt til vores kunder i form af en komplet IoT løsning med fuld fleksibilitet og skalerbarhed.

Citat fra Ulla Hesberg Jensen, ansvarlig for Partnerskaber og Produkter i IoT Denmark A/S:

– Samarbejdet med evenIoT er stærkt, da vi sammen kan levere en fuld-service løsning, der gør det nemt for kunder at komme i gang med IoT samt videreudvikle på eksisterende løsninger.

evenIoT udnytter styrken ved det landsdækkende Sigfox IoT netværk

Om evenIoT A/S

evenIoT er specialister i IoT og leverer komplette og fleksible IoT-løsninger til mange formål, bl.a. til entreprenører, byggebranchen, ejendomsadministratorer og boligselskaber.
Vi er et hold af IoT-specialister, der står klar til at hjælpe med jeres IoT-projekt – uanset om I starter fra bunden eller ej. Vi hjælper jer i hele processen fra opstart af IoT-projektet til opsætning af jeres IoT-løsning og selvfølgelig med kompetent rådgivning igennem hele forløbet.

Vi udspringer fra make:net A/S, der udfører el-installationer til industri, erhverv og private. Her har vi mere end 20 års erfaring med at udvikle komplekse, tekniske løsninger. Den viden og erfaring har vi gennem de seneste år brugt til at hjælpe kunder med skræddersyede IoT-løsninger.

Om IoT Denmark A/S

IoT Denmark A/S driver Sigfox-netværket i Danmark – det første globale netværk dedikeret til IoT “Internet of Things”. Sigfox-netværket er et miljø venligt, økonomisk og lavenergivenligt netværk, der forbinder enheder til internettet med det formål at “måle det målbare og gøre det ikke-målbare, målbart”.

Vi har mange års erfaring med IoT og lever for at rådgive danske erhvervsvirksomheder og kommuner om værdien ved at implementere IoT-løsninger. Med Sigfox IoT kan man styrke forretningen samt leve op til krav om bæredygtighed, miljø og klima. Sigfox enheder er batteridrevne og installationen “plug and play”.