Model: Ejendomsadministration

Ejendoms-administration

Få overblik og vedligehold boliger med IoT-teknologi

Arbejder du i en boligforening eller står du for administrationen af ejendomme?
Smart Buildings giver dig overblik over boligernes tilstand og ressourceforbruget, så du undgår lækage og fugtskader, får styr på indeklimaet og kan sikre, at alle bygningsfaciliteter som lys, ventilation og røgalarmer fungerer optimalt.

Bæredygtigt byggeri med Smart Buildings

Intelligent styring af bygninger (Smart Buildings) og de enkelte boliger med IoT-teknologi, klimaoptimerer bygningerne og giver besparelser. Med IoT kan du overvåge dine boliger fra A til Z og automatisk styre faktorer som ventilationssystemer, lys, el, vand og varme.

Sunde boliger med bygningsautomatik

Når du udnytter IoT-data optimalt, kan du også gøre dine boliger mere bæredygtige, fordi du optimerer driften i den enkelte bygning og energioptimerer den. Det skaber også bedre rammer og indeklima for dem, der er bor i bygningerne.


Vedligehold boligerne med IoT

IoT-teknologi gør dine boliger smartere ved at koble sensorer op til IoT-netværket. Sensorerne indsamler værdifulde data, du kan bruge til lys-, vand- og varmestyring og til at monitorere faktorer som indeklima, ventilation og luftfugtighed.
Med de indsamlede data, kan du holde opsyn, vedligeholde og agere på uregelmæssigheder, fx lækage eller fugtskader, og undgå stigende forsikringspræmier og dyre ekstraregninger.


Ejendomsadministration med IoT

Få komplet IoT-løsning til ejendomsadministration

Med en samlet IoT-løsning fra evenIoT til administration af ejendomme får du indsigt i forbruget og faktorer som ventilation, indeklima, lys, vand og varme i dine ejendomme.
Det er alt sammen data, du kan bruge til at bruge ressourcerne bedre og opnå besparelser. Ikke nok med det bliver administrationen også nemmere, fordi IoT-teknologien gør det muligt for dig at forudse hændelser, du skal agere på.

Du finder os her

Skal vi kontakte dig? 

e-bog IoT i byggebranchen

4 årsager til, at du skal digitalisere byggepladsen

Hent vores e-bog og bliv klogere på, hvilke fordele IoT på byggepladsen giver dig og din virksomhed.

Download e-bogen her
Webinar on demand: Bæredygtighedscertificering

Webinar on demand:
Kom i gang med bæredygtighedscertificeringen DGNB BIU og IoT

Overvejer du at bæredygtighedscertificere dine ejendomme? Download vores webinar on demand og kom godt fra start med DGNB BIU-certificering og find ud af, hvordan du kan bruge IoT til dokumentation og dataopsamling.

Download webinar on demand