Din IoT-løsning

Få en komplet og fleksibel IoT-løsning til dit behov

Hos evenIoT tror vi på, at alle kan komme i gang med IoT og opnå forretningsmæssige fordele, der er forbundet med teknologien. Derfor er vores vigtigste opgave at gøre det nemt for dig og dine medarbejdere at arbejde med IoT. Vi leverer komplette IoT-løsninger, der matcher din virksomheds behov og tilbyder fleksible og skalerbare løsninger, hvor I ikke er fanget i én type opsætning.

Sådan arbejder vi med din IoT-løsning

En komplet løsning fra evenIoT indeholder hele IoT-økosystemet fra IoT-enheder, der opsamler dine data til alt det, der transmitterer og behandler dine data og sørger for, de bliver visualiseret i et dashboard, som du kan handle ud fra.

Hos evenIoT arbejder vi med en proces, som består af 5 ydelser, hvor vi opbygger et skræddersyet IoT-økosystem, der passer til din virksomhed:

    • Behovsanalyse
    • Design
    • Konfiguration
    • Installation
    • Serviceaftale

FÅ MERE AT VIDE OM VORES PROCES TIL IoT-PROJEKTER

En fleksibel IoT-løsning

Vores IoT-løsning er fleksibel. Det vil sige, at vi kan træde til i netop den fase, hvor du har behov for assistance til IoT. Det betyder, at vi enten kan levere hele IoT-løsningen fra behovsanalyse til service, eller vi kan komme ind i de faser, hvor I har et aktuelt behov. Hvis I fx allerede anvender IoT-sensorer, men har brug for service på dem, kan I koble os på der. Det samme gælder, hvis I har hele IoT-setuppet, men mangler en god måde at visualisere jeres data på – her kan vi nemlig koble jer på vores IoT-platform, der sikrer dig et enkelt indblik i data fra jeres sensorer.

Og når vi siger, vores løsning er fleksibel, mener vi ikke kun i opbygning – den er også fleksibel i forhold til jeres enheder og netværk.


Få en komplet IoT-løsning

evenIoT hjælper dig godt i gang med IoT i din virksomhed og sammensætter en komplet løsning, der matcher dine behov og udfordringer.

Kontakt os