IoT-nyt

Digital Around the World,
en 24 timers non-stop virtuel konference

På Digital Around the World vil top talere diskutere de seneste teknologiske innovationer og trends inden for digital transformation.

evenIoT bidrager naturligvis

evenIoT har stort fokus på udviklingen inden for IoT området og oplever at mange ser det som meget komplekst at kaste sig ud i.

Derfor har vi takket ja til invitationen og valgt at sætte vores IoT kompetente Martin Nielsen Nørskov på programmet og forklare hvor enkelt man kan komme i gang med IoT og dataopsamling.

Det foregik den 20. oktober 2020.

IoT gjort simpelt

IoT gjort simpelt! Sådan kommer du i gang med dataindsamling og får indsigter via et datadrevet beslutningsgrundlag der kan forbedre indeklimaet, optimere processer, udvikle helt nye forretningsmodeller og meget mere.

Vi oplever, at en del virksomheder og organisationer kæmper med kompleksiteten ved at komme i gang med IoT.

Men – faktisk er det ret nemt at komme i gang og installere nogle få enheder, forbinde dem til en platform, få relevante indsigter, handle, tilrette og opskalere løsningen.

Baseret på eksempler fra det virkelige liv præsenteres det, hvor let din organisation kan komme i gang med IoT og skabe et stærkt datadrevet fundament der styrker beslutningsgrundlaget og skaber yderligere værdi for din virksomhed, kunder, borgere og medarbejdere.

Keynoten præsenteres af Martin Nielsen Nørskov, chef for IoT hos evenIoT.

Forhindret?

Var du forhindret i at deltage, men gerne vil høre mere, så er du velkommen til at kontakte Martin Nielsen Nørskov direkte på mail.